"A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one." – George R.R. Martin

 

 

    

 

 

     

 

      

     

      

  

      

 

  

  

 

  

  

 

 

       

  

 

  

 

     

 


 

  •  
  •  
  •  

 


Average Rating:

0,0 rating

ISBN-10:
ISBN-13: 9786067886283
Goodreads: 53917376

Author(s):Publisher: Editura: Arthur
Published: //2020

Au trecut multe săptămâni de când Matthew Corbin nu a mai ieșit din casă. Copiii din vecini îl poreclesc în fel și chip. Pentru mulți, chiar și pentru familie, este un ciudat: e obsedat să nu se murdărească și repetă cu îndârjire anumite acțiuni. Își petrece timpul observând oamenii din cartier și notându-le mișcările într-un carnețel. Când Teddy, un copilaș din vecini, dispare, Matthew ajunge să joace un rol-cheie în investigarea dispariției lui.

Închis în casă, învață multe lucruri despre prietenie, comunitate și despre el însuși. Reușește și să își refacă relația cu tatăl său, care nu-i înțelege suferința. Încet, cu ajutor, Matthew descoperă cum să își depășească boala și cum să iubească și să se lase iubit de ceilalți, în ciuda diferențelor dintre ei.

„Această poveste bine gândită, emoționantă, ar putea să îi ajute pe cei care suferă de tulburare obsesiv-compulsivă să se simtă mai puțin singuri – și să-i ajute pe alții să înțeleagă impulsurile din spatele dureroaselor acțiuni repetitive.” – The Guardian
 


 

«
»

Spune-ți părerea:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: