Citatul zilei – 16 august 2016: Pervertirea. Educație sexuala pentru neveste – S.L. Jennings

„Traversez curtea, îndreptându-mă spre casa de oaspeți. Dețin toată proprietatea, dar nu dorm în clădirea principală. Trebuie să mențin un anumit nivel de intimitate și profesionalism. Să fii blocat cu unsprezece femei într-un conac izolat poate fi… dificil. Afacerea mea este sexul. Predau sex. Trăiesc și respir sex. Și am nevoie de el, la fel ca soții lor duplicitari.

Așa că, în virtutea politicii de a nu defeca unde mănânc, îndur șase săptămâni de abstinență în perioada instructajului, satisfăcându-mi apetitul sexual numai în perioadele dintre cele patru cursuri pe care le țin anual. Chiar și atunci, sunt discret. Orice alt mod de viață este nerentabil în domeniul meu de activitate.

După ce las dușul să îndepărteze stresul acumulat în timpul zilei, mă îmbrac și pornesc spre sala de mese, pentru cină. Doamnele apar una câte una, așezându-se în liniște în jurul mesei mari. Au rămas toate. Unsprezece femei disperate să se reconecteze cu bărbații de care speră să fie legate până la moarte. Bărbații care au promis că vor muta munții din loc în schimbul promisiunii lor de a se mărita cu ei.”

pervertirea-educatie-sexuala-pentru-neveste

Pervertirea. Educație sexuala pentru neveste – S.L. Jennings