Fragmentul zilei – 17 august 2019: O iubire neașteptată – Heidi McLaughlin

Partitura asta nu are nicio noimă. Am revizuit totul de o sută de ori, poate și mai mult, dar a rămas la fel de nedefinită. Am găsit versurile și linia melodică, dar orice aștern pe hârtie iese o harababură. Liam se așteaptă să‑i prezint ceva la repetițiile care vor începe într‑o oră, iar eu nu voi avea ce. Numai la iubire și plăcere îmi stă mintea și nu am ce să‑i fac.

Îmi smulg căștile din urechi și mă depărtez de calculator. Nu pot face asta, nu azi. Nu după întâlnirea cu ea din seara trecută. Urăsc faptul că nu‑i pot spune ce simt. Urăsc faptul că mă încearcă un sentiment de furie criminală de fiecare dată când alt bărbat o privește. Vreau să fiu singurul care o privește.

Dacă eu cred că ea mă vrea, având în vedere brațele mele complet tatuate și stilul de viață haotic al rockerilor, înseamnă că am înnebunit. Știu că‑i pot oferi mai multe decât ceilalți bărbați. Un cămin stabil, o viață fără griji financiare și un bărbat care ar pupa pământul pe care ea calcă. Dar eu nu sunt genul pe care i‑l poți prezenta mamei sau care te poate însoți la ședințele cu părinții fără ca lumea să se holbeze la tine. Știu că ea nu vrea asta. Sunt destui cei care se holbează deja la ea.

Scot o foaie nouă de hârtie și încep să scriu mai multe versuri. Mai multe cuvinte siropoase pe care îmi doresc să i le pot spune ei. În schimb, mă afișez la ea aproape zilnic și mă ofer să‑i aduc cafea, mâncare sau să‑i tund gazonul pe gratis, fiindcă nu pot, oricât aș încerca, să pricep că nu sunt altceva decât un simplu prieten pentru ea și că așa voi rămâne.

Apuc să scriu doar șase cuvinte înainte să rup hârtia. Înțeleg de ce m‑a pus Liam să compun muzica pentru cântecele astea, dar sunt numai ale mele. Nu aveam de gând să le împart cu toată trupa. Cred că încearcă să se răzbune pe mine pentru toate comentariile la adresa poveștii sale de dragoste, reîncepută atunci când s‑a întors în oraș pentru funeraliile prietenului său. Acum, că mi‑a venit și mie rândul, el se bucură de spectacol și se prăpădește de râs. Ar trebui să scriu niște chestii profunde. Chestii care te fac să dai din cap și să strigi cât te țin plămânii; cele la care mă gândesc eu uneori. În orice caz, avem nevoie de cântece noi și toți trebuie să contribuim cu ceva.

Dar nu, ăsta nu e stilul nostru. Noi ne‑am afirmat pe piața muzicală cu baladele de suflet ale lui Liam și poveștile impresionante de viață care le fac pe femei să se îndrăgostească de noi. Toate cred că suntem niște suflete chinuite care caută companie. Ce nu știu ele e că Liam a scris versuri doar despre o singură femeie. La naiba, nici măcar eu nu am știut până când și‑a luat catrafusele și a renunțat la Los Angeles pentru liniștita și banala viață din Beaumont.

Nu pot să‑l condamn. Și eu am făcut același lucru. Ăsta e cel mai bun loc în care să‑l cresc pe Quinn. Va merge la școală împreună cu Noah, iar atunci când eu și Liam vom avea o cântare, Josie va avea grijă de el. I‑a fost ca o mamă lui Quinn și pentru asta îi voi fi veșnic recunoscător. Pentru asta, și pentru că i‑a oferit celui mai bun prieten al meu o viață nouă. De atunci, am avut o serie de hituri care ne‑au propulsat din nou pe primele locuri în topuri.

Acum, de‑aș putea s‑o fac pe cea de care m‑am îndrăgostit nebunește doar să privească în direcția mea! Mi‑e clar că sunt încadrat în categoria prietenilor și nu știu cum să avansez de  acolo. Mi‑e frică să‑i spun ce simt, deoarece privirea ei mă va distruge. Știu că nu mă vrea în sensul în care o vreau eu, așa că mai bine să‑i fiu prieten, decât să nu fie prezentă în viața mea deloc.

Îmi bag căștile înapoi în urechi și mai încerc o dată. Îmi imaginez toate lucrurile pe care vreau să i le fac. Felul în care vreau s‑o cuprind. Cum ar fi să fiu eu cel care o întâmpină atunci când se întoarce acasă în fiecare seară. Să fiu cel la care apelează când are nevoie de consolare în ziua în care comemorează moartea soțului ei. Vreau să fiu eu cel care le apără pe gemene atunci când cineva îndrăznește să le frângă inima.

O Iubire Neasteptata Vol2 Din Seria Beaumont


Cartea O iubire neașteptată poate fi achiziționată de la:

Ai citit această carte? Spune-ți părerea în secțiunea de comentarii de la finalul acestui fragment.


Average Rating:

0,0 rating

ISBN-10:
ISBN-13:
Goodreads:

Author(s): Publisher:
Published: //

 

Fragmentul zilei – 17 august 2019: O iubire neașteptată – Heidi McLaughlin

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.